Kalmarus išvalykite, nuplaukite ir išvirkite. Razinas užpilkite verdančiu vandeniu ir 5 min.
pabrinkinkite. Vandenį nupilkite ir razinas apdžiovinkite. Kalmarus smulkiai supjaustykite,
sumaišykite su razinomis ir majonezu. Viską sudėkite į plačią salotinę ir apiberkite
susmulkintais graikiniais riešutais.
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kalmarai |
1 stiklinė | graikiniai riešutai |
0.5 stiklinės | razinos |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybų salotos su bulvėmis
- Tunų salotos
- Žuvies salotos
- Žirnelių salotos su dešra
- Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
- Salotos su šparagais
- Salotos su tunu
- Ryžių salotų gaminimas
- Salotos su krabų lazdelėmis
- Kumpio salotos su pievagrybiais
- Silkės salotos šventėms
- Pomidorai ir krabų lazdelės
- Skaniausia mišrainė
- Bulvių salotos su kumpiu
- Salotos drebučiuose
- Grybų salotos su rūkytu kumpiu
- Makaronų ir kumpelio mišrainė
- Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
- Mišrainė krepšelyje
- Tailandietiškos ryžių salotos
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalmarai,
500 gramų -
Graikiniai riešutai,
1 stiklinė -
Razinos,
0.5 stiklinės - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarus išvalykite, nuplaukite ir išvirkite. Razinas užpilkite verdančiu vandeniu ir 5 min.
pabrinkinkite. Vandenį nupilkite ir razinas apdžiovinkite. Kalmarus smulkiai supjaustykite,
sumaišykite su razinomis ir majonezu. Viską sudėkite į plačią salotinę ir apiberkite
susmulkintais graikiniais riešutais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Petras
2017-01-17 15:46
Va taip va! Prasom nekukuruot :)
-
gerda
2011-01-26 12:13
kazin ar skanu nuors man ir devini metai bet kokes salotas galiu pagamint aš net savo mamai gaminu pietus su mano patekalais geriau nesikukuroti nes mano teta vireja ir ne lietuvoja o turkijoje :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...