
Azijietiškos salotos su antienos filė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 galvos | pekino kopūstai | |
1 vienetas | agurkų | |
1 vienetas | morkos | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
šiek tiek | sezamo sėklų | |
Padažui: | ||
1 valgomasis šaukštas | medus | |
1 valgomasis šaukštas | sezamų aliejus | |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas | |
1 valgomasis šaukštas | ryžių acto | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pjausnius pagardinam prieskoniais. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.
2.
Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.
3.
Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.
4.
Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Cukinija su ančiuviais
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Rusiška mišrainė
-
Salotos su mėsa
-
Kiaušinių salotos
-
Itališkos salotos
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Salotos su silke
-
Bulvių salotos
-
Salotos „Vištiena su kompanija“
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Paprikų laiveliai
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Kumpio mišrainė
Azijietiškos salotos su antienos filė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pekino kopūstai,
0.5 galvos -
Agurkai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Sezamo sėklos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Sezamų aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Ryžių actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pjausnius pagardinam prieskoniais. Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.
Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.
Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.
Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...