Kiaulės kepenis nuplauti, nusausinti ir supjaustyti kubeliais. Kepinti keptuvėje 12-15 minučių. Galite įpilti šiek tiek vandens, kad nesviltų ir nepersigertų riebalų, o išsitroškintų.
Susmulkinti porus, pievagrybius ir salotas. Mandarinus nulupti ir išskirstyti skilteles. Česnako skilteles sugrūsti. Pievagrybius ir porus taip pat pakepinti keptuvėje (iki 5 minučių).
Viską sumaišyti ir paskaninti padažu.
Padažas: aliejus sumaišytas su garstyčiomis ir druska.

Salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
šiek tiek | druska |
500 gramų | kiaulės kepenys |
1 vienetas | poras |
250 gramų | pievagrybiai |
5 vienetai | mandarinai |
4 skiltelės | česnakas |
100 gramų | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Salotos su silke
-
Švediškos salotos
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Linos makaronų mišrainė
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Bulvių mišrainė Kūčioms
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Salotos drebučiuose
-
Bulvių salotos
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Mišrainė "Meilė"
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Salotos „Sniegena“
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Mišrainė "Staigmena"
Salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kiaulės kepenys,
500 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Mandarinai,
5 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Salotos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulės kepenis nuplauti, nusausinti ir supjaustyti kubeliais. Kepinti keptuvėje 12-15 minučių. Galite įpilti šiek tiek vandens, kad nesviltų ir nepersigertų riebalų, o išsitroškintų.
Susmulkinti porus, pievagrybius ir salotas. Mandarinus nulupti ir išskirstyti skilteles. Česnako skilteles sugrūsti. Pievagrybius ir porus taip pat pakepinti keptuvėje (iki 5 minučių).
Viską sumaišyti ir paskaninti padažu.
Padažas: aliejus sumaišytas su garstyčiomis ir druska.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...