Slyvos nuplaunamos, išimami kauliukai, supjaustomos skiltelėmis, fermentinis sūris — šiaudeliais, česnakas sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus. Viskas atsargiai maišoma dviem šakutėm.
Valgoma vakarienei.
Ryžių su slyvomis mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
10 vienetų | slyvos |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
1 skiltelė | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Sužadėtinių“ salotos
- Ryžiai su pievagrybiais
- Mėsos mišrainė
- Marinuoti kiaušiniai
- Brokolių salotos
- Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
- Bulvių salotos su vištiena
- Bajoriškos salotos
- Kiaulės liežuvio salotos
- Tailandietiškos ryžių salotos
- Daniškos salotos
- Jūros gėrybių salotos
- Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
- Mišrainė „Sotumėlis“
- Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
- Salotos „Sniegena“
- Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
- Bulvių mišrainė Kūčioms
- Makaronai su papaja
- Žalios salotos su silke
Ryžių su slyvomis mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Slyvos,
10 vienetų -
Ryžiai, virti,
1 stiklinė -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvos nuplaunamos, išimami kauliukai, supjaustomos skiltelėmis, fermentinis sūris — šiaudeliais, česnakas sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus. Viskas atsargiai maišoma dviem šakutėm.
Valgoma vakarienei.
Reklama:
Komentarai (3)
-
armonik
2009-03-23 13:33
as dariau truputi kitaip, pas mane buvo like virtu ryziu, driau panasiu receptu, bet vietoj slyvu dejau ka turejau ( dziovintu persiku, razinu) visai gerai gavosi ir greitai ir skanu :) :-D
tik nepamirskit kad dziovintus vaisius reikia nuplikyti kad isbrinktu.
-
(anonimas)
2009-03-03 17:12
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...