Slyvos nuplaunamos, išimami kauliukai, supjaustomos skiltelėmis, fermentinis sūris — šiaudeliais, česnakas sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus. Viskas atsargiai maišoma dviem šakutėm.
Valgoma vakarienei.
Ryžių su slyvomis mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
10 vienetų | slyvos |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
1 skiltelė | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos mišrainė
- Itališkos salotos
- Salotos „Sniegena“
- Pievagrybiai su svogūnais
- Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
- Skaniosios raugintų kopūstų salotos
- Ryžių su slyvomis mišrainė
- Makaronų mišrainė
- Pagerintos graikiškos salotos
- Tunų salotos
- Bajoriškos salotos
- Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
- Mišrainė „Grybukų laukelis“
- Širdžių salotos
- Vištienos salotos
- Krabų mišrainė su šparagais
- Burokėlių salotos su grybais
- Liežuvio salotos
- Skanumynas
- Tuno mišrainė
Ryžių su slyvomis mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Slyvos,
10 vienetų -
Ryžiai, virti,
1 stiklinė -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Slyvos nuplaunamos, išimami kauliukai, supjaustomos skiltelėmis, fermentinis sūris — šiaudeliais, česnakas sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus. Viskas atsargiai maišoma dviem šakutėm.
Valgoma vakarienei.
Reklama:
Komentarai (3)
-
armonik
2009-03-23 13:33
as dariau truputi kitaip, pas mane buvo like virtu ryziu, driau panasiu receptu, bet vietoj slyvu dejau ka turejau ( dziovintu persiku, razinu) visai gerai gavosi ir greitai ir skanu :) :-D
tik nepamirskit kad dziovintus vaisius reikia nuplikyti kad isbrinktu.
-
(anonimas)
2009-03-03 17:12
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...