Išvirtas bulves su lupenomis atvėsinti, nulupti ir supjaustyti gana stambiai. Pusžiedžiais supjaustyti svogūną, kubeliais- agurką, perpjauti pusiau alyvuoges, sukapoti petražoles. Viską sudėti į dubenį, dėti druskos, pilti alyvuogių aliejaus, dėti garstyčių ir viską išmaišyti.
Skanaus!

Gardžiosios bulvių salotos
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai | bulvių (virtos su lupenomis) |
10 vienetų | alyvuogių |
1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
1 vienetas | svogūnai (raudonas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė vyno padaže
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Salotos drebučiuose
-
Salotos
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Liežuvio salotos
-
Lengvos pavasario salotos
-
Vištienos salotos
-
Mišrainė su krabais
-
Širdžių salotos
-
Neapolio salotos
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Veršienos salotos
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Galva
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
Salotos su slyvomis
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Angliškos salotos
-
Salotos „Spark“
Gardžiosios bulvių salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės, virtos su lupenomis,
3 vienetai -
Alyvuogės,
10 vienetų -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas,
1 vienetas - Petražolės
- Druska
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtas bulves su lupenomis atvėsinti, nulupti ir supjaustyti gana stambiai. Pusžiedžiais supjaustyti svogūną, kubeliais- agurką, perpjauti pusiau alyvuoges, sukapoti petražoles. Viską sudėti į dubenį, dėti druskos, pilti alyvuogių aliejaus, dėti garstyčių ir viską išmaišyti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
reginabest
2015-04-06 16:12
tau receptas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...