
3 skiltelės | česnakas |
120 gramų | ryžiai |
300 gramų | žuvis (bet kokios žuvies filė) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
1 sauja | petražolės |
2 vienetai | pomidorai |
Žuvies filė, pomidorus supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Sutarkuoti svogūną, česnaką ir morką. Susmulkinti petražoles.
Pomidorus, žuvį, svogūnus, morkas, česnaką pakepinti aliejuje iki 10 minučių.
Daržoves ir žuvį sumaišyti su nusivarvėjusiais ryžiais. Paskaninti prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Ryžių salotos
-
Lengva silkė
-
Silkė su borukėliais
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Krabų mišrainė su kumpiu
-
Rusiškos salotos
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Konservuotų grybų salotos
-
Bulvių mišrainė Kūčioms
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Šprotų salotos
Ryžių salotos su žuvimi

- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Ryžiai,
120 gramų -
Žuvis, bet kokios žuvies filė,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Petražolės,
1 sauja -
Pomidorai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius išvirti vandenyje. Sudėti ryžius į verdantį vandenį, primažinti ugnį iki silpnos ir virti apie 15-20 minučių. Po to nupilti vandenį.
Žuvies filė, pomidorus supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Sutarkuoti svogūną, česnaką ir morką. Susmulkinti petražoles.
Pomidorus, žuvį, svogūnus, morkas, česnaką pakepinti aliejuje iki 10 minučių.
Daržoves ir žuvį sumaišyti su nusivarvėjusiais ryžiais. Paskaninti prieskoniais.
Komentarai (3)
-
Arnas
2012-05-03 16:32
Kalbant apie žuvį - nuoširdžiai rekomenduoju paragauti Afrikinio Šamo! Taikome naują žuvies pristatymo į Jums patogiausią vietą sistemą, kuomet žuvis visada pristatoma tik pati šviežiausia. Daugiau informacijos kaip ją įsigyti, kainos, ir informacijos apie šią įdomią žuvį – vvv.skanizuvis.weebly.com, arba [email protected]