
3 skiltelės | česnakas |
120 gramų | ryžiai |
300 gramų | žuvis (bet kokios žuvies filė) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
1 sauja | petražolės |
2 vienetai | pomidorai |
Žuvies filė, pomidorus supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Sutarkuoti svogūną, česnaką ir morką. Susmulkinti petražoles.
Pomidorus, žuvį, svogūnus, morkas, česnaką pakepinti aliejuje iki 10 minučių.
Daržoves ir žuvį sumaišyti su nusivarvėjusiais ryžiais. Paskaninti prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Olgos salotų receptas
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Prancūziškos salotos
-
Rusiškos salotos
-
Ryžių mišrainė
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Itališkos salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
Ryžių salotos su žuvimi

- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Ryžiai,
120 gramų -
Žuvis, bet kokios žuvies filė,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Petražolės,
1 sauja -
Pomidorai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius išvirti vandenyje. Sudėti ryžius į verdantį vandenį, primažinti ugnį iki silpnos ir virti apie 15-20 minučių. Po to nupilti vandenį.
Žuvies filė, pomidorus supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Sutarkuoti svogūną, česnaką ir morką. Susmulkinti petražoles.
Pomidorus, žuvį, svogūnus, morkas, česnaką pakepinti aliejuje iki 10 minučių.
Daržoves ir žuvį sumaišyti su nusivarvėjusiais ryžiais. Paskaninti prieskoniais.
Komentarai (3)
-
Arnas
2012-05-03 16:32
Kalbant apie žuvį - nuoširdžiai rekomenduoju paragauti Afrikinio Šamo! Taikome naują žuvies pristatymo į Jums patogiausią vietą sistemą, kuomet žuvis visada pristatoma tik pati šviežiausia. Daugiau informacijos kaip ją įsigyti, kainos, ir informacijos apie šią įdomią žuvį – vvv.skanizuvis.weebly.com, arba [email protected]