Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.

Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | silkių filė |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | pievagrybiai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
3.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Salotos su silke
-
Salotos su pievagrybiais
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Rusiška mišrainė
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Vištienos salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Salotos su menkėmis
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Grybų mišrainė
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Silkių filė
- Svogūnai
- Morkos
- Pievagrybiai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...