Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.

Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | silkių filė |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | pievagrybiai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
3.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Cezario salotos
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Salotos su kumpiu
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Virtų pupų mišrainė
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Sloksniuotas salotos
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Mišrainė "Naktis"
-
Jautienos mišrainė
-
Mišrainė su mėsa
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Jūros gėrybių salotos
-
Mišrainė "Dovana"
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Silkių filė
- Svogūnai
- Morkos
- Pievagrybiai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...