Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| šiek tiek | silkių filė |
| šiek tiek | svogūnai |
| šiek tiek | morkos |
| šiek tiek | pievagrybiai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
3.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
-
Keptos krevečių salotos
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Baltosios salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Silkės salotos
-
Paprastos makaronų salotos
-
Linos makaronų mišrainė
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Daniškos salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Slovakiška mišrainė
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Žalios salotos su silke
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Silkių filė
- Svogūnai
- Morkos
- Pievagrybiai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustome mažesniais gabalėliais ir sudedame į serviravimo indą.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname įkaitintame aliejuje, kol pasidarys skaidrūs.Beriame tarkuotas morkas ir šiek tiek patroškiname, tuomet smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškiname.
Beriamia tarkuotas paprikas ir patroškiname, kol daržovės suminkštės. Gardiname druska ir pipirais.
Atvėsusį pagardą uždedame ant paruoštos silkės.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
