![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Gardžiosios vištienos salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | vištienos filė |
2 vienetai | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Majonezą, grietinę ir smulkintus krapus sumaišyti. Vištieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti juostelėmis ir paskrudinti. Obuolius, saliero stiebą supjaustyti. Į dubenį sudėti obuolius, salierą, vištieną, supilti padažą, berti druskos bei pipirų ir leisti pastovėti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su ančiuviais
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Balta mišrainė
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Bulvių salotos
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Sloksniuotas salotos
-
Grybų salotos
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Avokadų salotos
-
Makaronų salotos
-
Švediškos salotos
-
Grybų salotos su bulvėmis
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Burokėlių salotos su varške
-
Vinigretas
Gardžiosios vištienos salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai, stiebas,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Majonezą, grietinę ir smulkintus krapus sumaišyti. Vištieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti juostelėmis ir paskrudinti. Obuolius, saliero stiebą supjaustyti. Į dubenį sudėti obuolius, salierą, vištieną, supilti padažą, berti druskos bei pipirų ir leisti pastovėti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...