Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.

Spalvingos salotos su jautiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldyti) | |
šiek tiek | salotos (ICEBERG) | |
šiek tiek | burokėliai (lapeliai) | |
šiek tiek | špinatai | |
šiek tiek | ridikėliai (švieži) | |
šiek tiek | morkytės (traškios) | |
šiek tiek | pipirai (čili, švieži) | |
1 sauja | petražolės | |
Padažui: | ||
1 sauja | krapai | |
1 skiltelė | česnakas | |
0.5 vieneto | citrinos (sultys) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
3.
Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
4.
Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Mišarine "Paberžis"
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Baltos salotos su dešra
-
Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Mišrainė su mėsa
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Margosios salotos
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Silkės tortas
-
Salotos „Spark“
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
Spalvingos salotos su jautiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldyti,
1 vienetas - Salotos, ICEBERG
- Burokėliai, lapeliai
- Špinatai
- Ridikėliai, švieži
- Morkytės, traškios
- Pipirai, čili, švieži
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Krapai,
1 sauja -
Česnakas,
1 skiltelė -
Citrinos, sultys,
0.5 vieneto - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...