Salotos "Ananasas"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | vištiena (krūtinėlė) | |
| 300 gramų | grybai | |
| 4 vienetai | kiaušiniai (virti) | |
| 150 gramų | salotos | |
| 100 gramų | fermentinio sūrio (tarkuotas) | |
| 1.5 valgomojo šaukšto | aliejaus | |
| šiek tiek | majonezas | |
| šiek tiek | druska | |
| Papuošimui: | ||
| 300 gramų | pievagrybiai (marinuoti, pjaustyti ) | |
| 1 sauja | svogūnų laiškai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, ataušinkite ir supjaustykite kubeliais.
2.
Grybus supjaustyti gražiais griežinėliais ir apkepti augaliniame aliejuje pora minučių.
3.
Kiaušinius išvirti. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus sutarkuoti ir sumaišyti su marinuotais grybais. Trynius susmulkinti ir sumaišyti su vištiena. Į šią masę dėti majonezo ir išmaišyti.
4.
Į didelę lėkštę sluoksniuoti ovalo formos salotas: dėti grybų masę ir užbarstyti sūrio, tada dėti vištienos masę ir užbarstyti sūrio, vėl dėti grybus ir taip, kol baigsis produktai.
Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.
Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių mišrainė
-
Prahos salotos
-
Japoniškos salotos
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Sočioji mišrainė
-
Lašišos nugarėlių salotos
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Lietuviškos salotos
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Salotos su krekeriais
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Pupelių mišrainė
-
Burokėlių salotos su varške
-
Grybai salotų padaže
-
Žalioji kiaušinienė
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Salotos su jautiena
-
Pikantiškos baravykų salotos
Salotos "Ananasas"
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, krūtinėlė,
1 vienetas -
Grybai,
300 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Salotos,
150 gramų -
Fermentinis sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Aliejus,
1.5 valgomojo šaukšto - Majonezas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pievagrybiai, marinuoti, pjaustyti ,
300 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, ataušinkite ir supjaustykite kubeliais.
Grybus supjaustyti gražiais griežinėliais ir apkepti augaliniame aliejuje pora minučių.
Kiaušinius išvirti. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus sutarkuoti ir sumaišyti su marinuotais grybais. Trynius susmulkinti ir sumaišyti su vištiena. Į šią masę dėti majonezo ir išmaišyti.
Į didelę lėkštę sluoksniuoti ovalo formos salotas: dėti grybų masę ir užbarstyti sūrio, tada dėti vištienos masę ir užbarstyti sūrio, vėl dėti grybus ir taip, kol baigsis produktai.
Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
ragautoja
2017-02-09 12:13
labai brangu,gal tiek tos
-
''''''
2015-09-04 10:30
skanu
-
ernesta
2015-02-07 21:45
O grybai butinai turi butu marinuoti pievagrybiai?ar tinka bet kokie?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
