
Salotos "Ananasas"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištiena (krūtinėlė) | |
300 gramų | grybai | |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) | |
150 gramų | salotos | |
100 gramų | fermentinio sūrio (tarkuotas) | |
1.5 valgomojo šaukšto | aliejaus | |
šiek tiek | majonezas | |
šiek tiek | druska | |
Papuošimui: | ||
300 gramų | pievagrybiai (marinuoti, pjaustyti ) | |
1 sauja | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, ataušinkite ir supjaustykite kubeliais.
2.
Grybus supjaustyti gražiais griežinėliais ir apkepti augaliniame aliejuje pora minučių.
3.
Kiaušinius išvirti. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus sutarkuoti ir sumaišyti su marinuotais grybais. Trynius susmulkinti ir sumaišyti su vištiena. Į šią masę dėti majonezo ir išmaišyti.
4.
Į didelę lėkštę sluoksniuoti ovalo formos salotas: dėti grybų masę ir užbarstyti sūrio, tada dėti vištienos masę ir užbarstyti sūrio, vėl dėti grybus ir taip, kol baigsis produktai.
Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.
Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Makaronai su baklažanais
-
Morkų - agurkų salotos
-
Rusiška mišrainė
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Mišrainė "Dovana"
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Tuno salotos
-
Žuvies salotos
-
Burokėlių salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Šviežių grybų salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Burokėlių ir brokolių salotos
Salotos "Ananasas"
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, krūtinėlė,
1 vienetas -
Grybai,
300 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Salotos,
150 gramų -
Fermentinis sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Aliejus,
1.5 valgomojo šaukšto - Majonezas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pievagrybiai, marinuoti, pjaustyti ,
300 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, ataušinkite ir supjaustykite kubeliais.
Grybus supjaustyti gražiais griežinėliais ir apkepti augaliniame aliejuje pora minučių.
Kiaušinius išvirti. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus sutarkuoti ir sumaišyti su marinuotais grybais. Trynius susmulkinti ir sumaišyti su vištiena. Į šią masę dėti majonezo ir išmaišyti.
Į didelę lėkštę sluoksniuoti ovalo formos salotas: dėti grybų masę ir užbarstyti sūrio, tada dėti vištienos masę ir užbarstyti sūrio, vėl dėti grybus ir taip, kol baigsis produktai.
Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
ragautoja
2017-02-09 12:13
labai brangu,gal tiek tos
-
''''''
2015-09-04 10:30
skanu
-
ernesta
2015-02-07 21:45
O grybai butinai turi butu marinuoti pievagrybiai?ar tinka bet kokie?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...