
Keptos krevečių salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | paprika (pjaustytos juostelėmis) |
200 gramų | krevetės be kevalo |
šiek tiek | špinatai (smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų) |
10 vienetų | cukinija (Pjaustyta plonopmis juostelėmis) |
50 gramų | sūris (bet koks, tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Keptos salotos su vištiena
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Cukinija su ančiuviais
-
Salotos su lašiša
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Keptos krevečių salotos
-
Daržovių iešmai
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Šiltos daržovių salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Karštos vištienos salotos
-
Virtos bulvės su sviestu
Keptos krevečių salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika, pjaustytos juostelėmis,
1 vienetas -
Krevetės be kevalo,
200 gramų - Špinatai, smulkinti, šaldyti, ketvirtadalis visų salotų
-
Cukinija, Pjaustyta plonopmis juostelėmis,
10 vienetų -
Sūris, bet koks, tarkuotas,
50 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų dedame apkepti krevetes, tada visus likusius komponentus (išskyrus sūrį ir citrinų sultis) ir kepti, kol daržovės suminkštės, bet nepatiš. Baigiant kepti apšlakstyti citrinos sultimis, barstyti sūrio, druskos ir šviežiai maltų pipirų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...