Karštos vištienos salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | vištiena |
1 gūželė | salotos |
3 skiltelės | greipfrutai |
1 | pomidorai |
50 gramų | sūris (kietasis, tarkuotas) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepti.
2.
Salotų lapus apšlakstyti sojos padažu, dėti kietąjį sūrį, keptą vištieną, truputį grietinės, garstyčių, barstyti druskos, pipirų. Viską išmaišyti.
3.
Tada dėti pjaustytus greipfrutus, pomidorus, vėl vištienos ir sūrio. Viską apšlakstyti citrinos sultimis ir pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
4.
Patiekti pašildytas arba šaltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šiltos salotos
- Grybų salotos
- Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
- Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
- Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
- Kepti baklažanai
- Karštos bulvių salotos
- Cukinija su ančiuviais
- Irinos bulvių iešmeliai
- Šparaginės pupelės bulgariškai
- Aštrios krevetės grilyje
- Grilyje keptos daržovės
- Virtos bulvės su sviestu
- Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
- Kepti salierai
- Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Karštos šparagų salotos
Karštos vištienos salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena,
100 gramų -
Salotos,
1 gūželė -
Greipfrutai,
3 skiltelės -
Pomidorai,
1 -
Sūris, kietasis, tarkuotas,
50 gramų - Dižono garstyčios
- Prieskoninės žolelės
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Dižono garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepti.
Salotų lapus apšlakstyti sojos padažu, dėti kietąjį sūrį, keptą vištieną, truputį grietinės, garstyčių, barstyti druskos, pipirų. Viską išmaišyti.
Tada dėti pjaustytus greipfrutus, pomidorus, vėl vištienos ir sūrio. Viską apšlakstyti citrinos sultimis ir pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
Patiekti pašildytas arba šaltas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...