
Karštos vištienos salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | vištiena |
1 gūželė | salotos |
3 skiltelės | greipfrutai |
1 | pomidorai |
50 gramų | sūris (kietasis, tarkuotas) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepti.
2.
Salotų lapus apšlakstyti sojos padažu, dėti kietąjį sūrį, keptą vištieną, truputį grietinės, garstyčių, barstyti druskos, pipirų. Viską išmaišyti.
3.
Tada dėti pjaustytus greipfrutus, pomidorus, vėl vištienos ir sūrio. Viską apšlakstyti citrinos sultimis ir pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
4.
Patiekti pašildytas arba šaltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Kepti salierai
-
Karštos vištienos salotos
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Šiltos salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Salotos su lašiša
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Keptos krevečių salotos
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Cukinija su ančiuviais
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Grilyje keptos daržovės
Karštos vištienos salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena,
100 gramų -
Salotos,
1 gūželė -
Greipfrutai,
3 skiltelės -
Pomidorai,
1 -
Sūris, kietasis, tarkuotas,
50 gramų - Dižono garstyčios
- Prieskoninės žolelės
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Dižono garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepti.
Salotų lapus apšlakstyti sojos padažu, dėti kietąjį sūrį, keptą vištieną, truputį grietinės, garstyčių, barstyti druskos, pipirų. Viską išmaišyti.
Tada dėti pjaustytus greipfrutus, pomidorus, vėl vištienos ir sūrio. Viską apšlakstyti citrinos sultimis ir pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
Patiekti pašildytas arba šaltas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...