Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | burokėliai (virti) |
| šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
| šiek tiek | svogūnai (didelio) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | prieskoniai (Kotanyi ) |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti svieste, po to supilti tarkuotus burokus pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų salotos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Šilta mišrainė
-
Karštos vištienos salotos
-
Kepti baklažanai
-
Šventinė mišrainė
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Daržovių iešmai
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Šiltos salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Karštos šparagų salotos
-
Kepti salierai
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Šiltos daržovių salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
4 vienetai - Baravykai, džiovinti
- Svogūnai, didelio
- Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Prieskoniai, Kotanyi
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti svieste, po to supilti tarkuotus burokus pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
