
Šparaginės pupelės bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | šparaginės pupelės |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (neriebūs) |
2 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (padažas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | vynas (raudonas) |
2 vienetai | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su lašiša
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Daržovių iešmai
-
Karštos paprikų salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Keptos salotos su vištiena
-
Studentiškos bulvės
-
Karštos daržovės
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Karštos vištienos salotos
-
Grybų salotos
-
Šventinė mišrainė
-
Grilyje keptos daržovės
Šparaginės pupelės bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparaginės pupelės,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai, neriebūs,
100 gramų -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Vynas, raudonas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...