
Šparaginės pupelės bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | šparaginės pupelės |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (neriebūs) |
2 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (padažas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | vynas (raudonas) |
2 vienetai | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos bulvių salotos
-
Grybų salotos
-
Karštos daržovės
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos vištienos salotos
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Šiltos salotos
-
Šiltos daržovių salotos
-
Karštos šparagų salotos
-
Šilta mišrainė
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Studentiškos bulvės
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Šventinė mišrainė
-
Keptos krevečių salotos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
Šparaginės pupelės bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparaginės pupelės,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai, neriebūs,
100 gramų -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Vynas, raudonas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...