Šparaginės pupelės bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | šparaginės pupelės |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (neriebūs) |
2 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (padažas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | vynas (raudonas) |
2 vienetai | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šilta mišrainė
- Karštos vištienos salotos
- Karštos paprikų salotos
- Kepti baklažanai
- Karštos kukurūzų salotos
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Daržovių iešmai
- Virtos bulvės su sviestu
- Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
- Cukinija su ančiuviais
- Keptos česnakinės bulvės
- Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
- Karštos šparagų salotos
- Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
- Karštos salotos su kumpiu
- Aštrios krevetės grilyje
- Studentiškos bulvės
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Karštos kukurūzų salotos
- Karštos bulvių salotos
Šparaginės pupelės bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparaginės pupelės,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai, neriebūs,
100 gramų -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Vynas, raudonas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...