
Šiltos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | baklažanai |
3 vienetai | paprika (raudona) |
2 vienetai | pomidorai |
300 gramų | vištiena (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos bulvių salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Kepti salierai
-
Keptos krevečių salotos
-
Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Karštos vištienos salotos
-
Keptos salotos su vištiena
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Grilyje keptos daržovės
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Daržovių iešmai
-
Šilta mišrainė
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Karštos kukurūzų salotos
Šiltos salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
3 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Vištiena, file,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus, papriką bei pomidorus supjaustyti kubeliais. Vištienos filę supjaustyti nedideliais gabalėliais.
Keptuvę įkaitinti su aliejumi. Pirmiausia dėti baklažanus. Gardinti druska, pipirais. Apkepti 10 minučių. Pridėti papriką. Pakepinti dar 5 minutės. Dėti pomidorus ir troškinti dar 5 minutės. Pridėti file, dar pridėti druskos bei pipirų ir kepti apie 15 minučių. Tiekti iškart, kol neatvėso. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...