
Kepti baklažanai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | baklažanai |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baklažaną supjaustyti, 10 minučių pamirkyti sūriame vandenyje.
2.
Riekeles kepti angt grotelių.
3.
Ant iškepusių išspausti česnako.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos šparagų salotos
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepti salierai
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Šiltos salotos
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Karštos paprikų salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Studentiškos bulvės
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Daržovių iešmai
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Kepti baklažanai
-
Šiltos daržovių salotos
Kepti baklažanai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Baklažanai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną supjaustyti, 10 minučių pamirkyti sūriame vandenyje.
Riekeles kepti angt grotelių.
Ant iškepusių išspausti česnako.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...