
Aštrios, karštos cukinijų salotos
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | cukinija (mažos) |
1 vienetas | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | sezamas |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukinija perpjauti išilgai ir tuomet skiltelėmis. Pamirkyti šaltame vandenyje apie 10 minučių.
2.
Cukinijas nukošti.
3.
Svogūną ir česnaką susmulkinti, maišyti su cukinijomis, taip pat bert čili, sezamo sėklas, pilti aliejų. Išmaišyti.
4.
Kepti įkaitintoje keptuvėje, vis pamaišant, apie 15 minučių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šilta mišrainė
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Keptos krevečių salotos
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Karštos paprikų salotos
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Salotos su lašiša
-
Cukinija su ančiuviais
-
Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
-
Grybų salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Studentiškos bulvės
-
Karštos daržovės
Aštrios, karštos cukinijų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukinija, mažos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aitriosios paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinija perpjauti išilgai ir tuomet skiltelėmis. Pamirkyti šaltame vandenyje apie 10 minučių.
Cukinijas nukošti.
Svogūną ir česnaką susmulkinti, maišyti su cukinijomis, taip pat bert čili, sezamo sėklas, pilti aliejų. Išmaišyti.
Kepti įkaitintoje keptuvėje, vis pamaišant, apie 15 minučių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...