Liežuvio salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
300 gramų | bulvių (virtos) |
200 gramų | morkos (virtos) |
200 gramų | obuoliai |
1.5 stiklinės | majonezas |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių salotos
- Grybų salotos su daržovėmis
- Salotos su perlinėmis kruopomis
- Skani sūrio mišrainė
- Lengva silkė
- Pupų salotos
- Salotos „Vištiena su kompanija“
- Jūros kopūstai su džiovintais grybais
- Taškento salotos su majonezu
- Rūkytos menkės salotos
- Raudonikių salotos su daržovėmis
- Silkės salotos
- Pomidorų ir grybų salotos
- Makaronų-pomidorų mišrainė
- Grybų mišrainė
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Duonos ir pupelių mišrainė
- Mišrainė „Sanpaulija“
- Senovinės kaimiškos agurkų salotos
- Žuvies salotos
Liežuvio salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jaučio liežuvis, virtas,
200 gramų -
Bulvės, virtos,
300 gramų -
Morkos, virtos,
200 gramų -
Obuoliai,
200 gramų -
Majonezas,
1.5 stiklinės - Actas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...