Liežuvio salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų jaučio liežuvis (virtas)
300 gramų bulvių (virtos)
200 gramų morkos (virtos)
200 gramų obuoliai
1.5 stiklinės majonezas
šiek tiek acto
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Liežuvio salotos

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvirtos daržovės, obuoliai ir liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą. Prieš paduodant papuošiamos virtomis morkomis.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų