
Mišarine "Paberžis"
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 vienetas | vištiena (krūtinėlė, virta) |
300 gramų | pievagrybiai |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | morkos ( korėjietiškos ) |
2 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | alyvuogių ( juodos) |
1 vienetas | pomidorai (vyšniniai) |
150 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
2.
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Krabų mišrainė su kumpiu
-
Švediškos salotos
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Čekiškos salotos
-
Neringos salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Rudenio salotos su silke
-
Salotos prie alaus
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
Mišarine "Paberžis"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Vištiena, krūtinėlė, virta,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Morkos, korėjietiškos ,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Alyvuogės, juodos,
5 vienetai -
Pomidorai, vyšniniai,
1 vienetas -
Majonezas,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinele supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant dideles lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą
Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai