
Mišrainė "Grybukas"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | grybai (virti arba marinuoti) |
1 galva | svogūnai (nedidelis, raudonas) |
0.5 stiklinės | žirneliai ((konservuoti)) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 saujelė | svogūnų laiškai |
3 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
2.
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
3.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų mišrainė
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Salotos „Vištiena su kompanija“
-
Rūkytos menkės salotos
-
Cezario salotos
-
Veršienos salotos
-
Mišrainė su mėsa
-
Salotos
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Virtų pupų mišrainė
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Makaronų salotos su tunu
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Jūros gėrybių salotos
-
Kiaušinių mišrainė
-
Makaronai su baklažanais
-
Salotos su liežuviu
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Suomiškos salotos
-
Salotos
Mišrainė "Grybukas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, virti arba marinuoti,
1 stiklinė -
Svogūnai, nedidelis, raudonas,
1 galva -
Žirneliai, (konservuoti),
0.5 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Ridikėliai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...