![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Mišrainė "Grybukas"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | grybai (virti arba marinuoti) |
1 galva | svogūnai (nedidelis, raudonas) |
0.5 stiklinės | žirneliai ((konservuoti)) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 saujelė | svogūnų laiškai |
3 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
2.
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
3.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Salotos su tunu
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Pupelių salotos
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Salotos su silke
-
Cezario salotos
-
Grybų salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Salotos „Sniegena“
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Salotos drebučiuose
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
Mišrainė "Grybukas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, virti arba marinuoti,
1 stiklinė -
Svogūnai, nedidelis, raudonas,
1 galva -
Žirneliai, (konservuoti),
0.5 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Ridikėliai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...