Trispalvės salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 100 gramų | cukinija (geltona, jauna) |
| 100 gramų | cukinija (žalia, jauna) |
| 100 gramų | šparaginės pupelės (virtos) |
| 0.5 vieneto | paprika (nedidelė, orandžinė) |
| 1 galva | svogūnai (mažas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | krapai (smulkinti) |
| 100 gramų | vištiena (krūtinėlė, kepta be riebalų) |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Dalį cukinijų supjaustyti labai plonomis riekelėmis(naudoti papuošimui) kitą dalį – nedideliais kubeliais.
2.
Vištieną, šparagines pupeles ir svogūną susmulkinti kubeliais.
3.
Viską sudėti į dubenį, suberti krapus, druską, pipirus, įdėti majonezą, išmaišyti
4.
Puošti cukinijos griežinėliais, žiedeliais supjaustyta paprika.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su tunu
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Bulvių salotos su kumpiu
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Mišrainė su rūkyta dešra
-
Ananasinė mišrainė
-
Rusiškos salotos
-
Liežuvio salotos
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Žuvies salotos
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Tuno salotos
-
Šilta mišrainė
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Burokėlių salotos
-
Salotos „Sniegena“
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
Trispalvės salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija, geltona, jauna,
100 gramų -
Cukinija, žalia, jauna,
100 gramų -
Šparaginės pupelės, virtos,
100 gramų -
Paprika, nedidelė, orandžinė,
0.5 vieneto -
Svogūnai, mažas,
1 galva -
Krapai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Vištiena, krūtinėlė, kepta be riebalų,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dalį cukinijų supjaustyti labai plonomis riekelėmis(naudoti papuošimui) kitą dalį – nedideliais kubeliais.
Vištieną, šparagines pupeles ir svogūną susmulkinti kubeliais.
Viską sudėti į dubenį, suberti krapus, druską, pipirus, įdėti majonezą, išmaišyti
Puošti cukinijos griežinėliais, žiedeliais supjaustyta paprika.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
