![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | burokėliai |
1 skardinė | konservuoti kukurūzai |
1 vienetas | poras |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 skardinė | konservuoti žirneliai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
5 vienetai | pomidorai (slyviniai) |
1 žiupsnelis | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Porą,svogūnų laiškus susmulkiname, pomidoriukus perpjauname pusiau.
2.
Į tarkuotus burokėlius sudedame konservuotus kukurūzus ir žirnelius (maži indeliai), pjaustytą porą, pasūdome, pabarstome pipirais ir viską išmaišome su aliejumi. Lėkštėje, iš gautos masės, suformuojame vainiko formą, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Salotos su vištiena
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Šviežių grybų salotos
-
Salotos su vištiena
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Burokėlių salotos
-
Bulvių salotos
-
Grybų salotos
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Liežuvio salotos
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Salotos „Irida“
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Itališkos salotos
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Konservuoti kukurūzai,
1 skardinė -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Konservuoti žirneliai,
1 skardinė -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai, slyviniai,
5 vienetai -
Dižono garstyčios,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Porą,svogūnų laiškus susmulkiname, pomidoriukus perpjauname pusiau.
Į tarkuotus burokėlius sudedame konservuotus kukurūzus ir žirnelius (maži indeliai), pjaustytą porą, pasūdome, pabarstome pipirais ir viską išmaišome su aliejumi. Lėkštėje, iš gautos masės, suformuojame vainiko formą, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Alma
2016-12-09 15:09
Koks skonis?
-
Kamilė
2013-12-18 21:13
Koks fainas!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...