Supjaustome kubeliais burokėlius, bulves ir silkę.
Vieną didelį svogūną arba du mažus supjaustome plonais griežinėliais.
Kubeliais taip pat supjaustome rūgštų obuolį.
Susmulkiname svogūnų laiškus.
Viską sumaišome, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska, pipirais ir išmaišome su aliejumi.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Silkė su burokėliais ir žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | burokėliai (virti) |
4 vienetai | bulvių (virtos) |
200 gramų | silkė |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
200 gramų | žirniai (konservuoti) |
0.5 vieneto | citrinos |
4 vienetai | svogūnai (laiškai) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos salotos su vištiena
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Šventiškos salotos su argulomis
-
Čekiškos salotos
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Karštos šparagų salotos
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Duonos užkandėlė
-
Olgos salotų receptas
-
Mišrainė "Dovana"
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Bulvinė mišrainė
-
Salotos su avokadu
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
-
Veršienos salotos
-
Salotos "Kačiukai"
-
Salotos
-
Bulvių salotos su lašiša
Silkė su burokėliais ir žirneliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
4 vienetai -
Silkė,
200 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
200 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Svogūnai, laiškai,
4 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome kubeliais burokėlius, bulves ir silkę.
Vieną didelį svogūną arba du mažus supjaustome plonais griežinėliais.
Kubeliais taip pat supjaustome rūgštų obuolį.
Susmulkiname svogūnų laiškus.
Viską sumaišome, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska, pipirais ir išmaišome su aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Gintaras
2022-02-07 14:03
O kur žirneliai?
-
marija
2017-02-17 23:26
...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...