Supjaustome kubeliais burokėlius, bulves ir silkę.
Vieną didelį svogūną arba du mažus supjaustome plonais griežinėliais.
Kubeliais taip pat supjaustome rūgštų obuolį.
Susmulkiname svogūnų laiškus.
Viską sumaišome, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska, pipirais ir išmaišome su aliejumi.

Silkė su burokėliais ir žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | burokėliai (virti) |
4 vienetai | bulvių (virtos) |
200 gramų | silkė |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
200 gramų | žirniai (konservuoti) |
0.5 vieneto | citrinos |
4 vienetai | svogūnai (laiškai) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos su granatais salotos
-
Kuskuso salotos
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
-
Salotos su vištiena
-
Skaniausia mišrainė
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Dešros salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Jautienos salotos
-
Kiaulės liežuvio salotos
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Saldžios vištienos salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Silkės tortas
Silkė su burokėliais ir žirneliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
4 vienetai -
Silkė,
200 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
200 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Svogūnai, laiškai,
4 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome kubeliais burokėlius, bulves ir silkę.
Vieną didelį svogūną arba du mažus supjaustome plonais griežinėliais.
Kubeliais taip pat supjaustome rūgštų obuolį.
Susmulkiname svogūnų laiškus.
Viską sumaišome, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska, pipirais ir išmaišome su aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Gintaras
2022-02-07 14:03
O kur žirneliai?
-
marija
2017-02-17 23:26
...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...