
Daržovių ir vaisių salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 | apelsinų |
1 | morkos |
300 gramų | kopūstai |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Smulkiai supjaustykite kopūstą ir morką. Sudėkite į salotinę.
2.
Apelsiną nulupkite, perpjaukite per pusę ir atskirkite minkštimą nuo baltų pertvarėlių. Geriausia tai daryti virš salotų, kad sultys varvėtų į dubenį.
3.
Žalumynus smulkiai sukapokite, užberkite ant salotų, sudėkite apelsino skilteles, pabarstykite druska ir išmaišykite. Galima 30 minučių palaikyti šaldytuve. Palaistykite aliejumi, papuoškite spanguolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Makaronų mišrainė
-
Brokolių salotos
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Salotos su vištiena
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Žiemos mišrainė
-
Silkė su borukėliais
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Vištienos mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Salierų salotos su riešutais
-
Mišrios salotos
Daržovių ir vaisių salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Apelsinai,
1 -
Morkos,
1 -
Kopūstai,
300 gramų - Alyvuogių aliejus
- Krapai
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustykite kopūstą ir morką. Sudėkite į salotinę.
Apelsiną nulupkite, perpjaukite per pusę ir atskirkite minkštimą nuo baltų pertvarėlių. Geriausia tai daryti virš salotų, kad sultys varvėtų į dubenį.
Žalumynus smulkiai sukapokite, užberkite ant salotų, sudėkite apelsino skilteles, pabarstykite druska ir išmaišykite. Galima 30 minučių palaikyti šaldytuve. Palaistykite aliejumi, papuoškite spanguolėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai