Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tada sudėkite krevetes, kukurūzus, pjaustytą papriką, ryžius, smulkintas petražoles ir viską išmaišykite su kriaušėmis.
Paruoškite padažą: jogurtą sumaišykite su majonezu, citrinos žievele ir apelsino sultimis, kariu, druska ir pipirais.
Salotas užpilkite padažu, išmaišykite ir sudėkite ant nuplautų ir nusausintų salotų lapų.
Krevečių salotos su kriaušėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | kiaušiniai | |
| 0.5 stiklinės | ryžiai (virti, birūs) | |
| 200 gramų | krevetės (konservuotos) | |
| 80 gramų | kukurūzai (konservuoti) | |
| 80 gramų | paprika (konservuotos, supjaustytos gabaliukais) | |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) | |
| šiek tiek | salotos (lapai) | |
| Padažui: | ||
| 2 valgomieji šaukštai | jogurtas (natūralus) | |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
| 2 valgomieji šaukštai | sultys (apelsinų) | |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | karis | |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinos (žievelė, nutarkuota) | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žalioji kiaušinienė
-
Makaronai su baklažanais
-
Moliūgo salotos
-
Margosios salotos
-
Tuno salotos
-
Jautienos mišrainė
-
Šventiškos salotos su argulomis
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Paprikų laiveliai
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Salotos su pievagrybiais
-
Salotos su silke
-
Vištienos salotos su mandarinais
-
Cezario salotos
-
Konservuotų grybų salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Salotos su liežuviu
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
Krevečių salotos su kriaušėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
300 gramų -
Ryžiai, virti, birūs,
0.5 stiklinės -
Krevetės, konservuotos,
200 gramų -
Kukurūzai, konservuoti,
80 gramų -
Paprika, konservuotos, supjaustytos gabaliukais,
80 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai - Salotos, lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Jogurtas, natūralus,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Sultys, apelsinų,
2 valgomieji šaukštai -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinos, žievelė, nutarkuota,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tada sudėkite krevetes, kukurūzus, pjaustytą papriką, ryžius, smulkintas petražoles ir viską išmaišykite su kriaušėmis.
Paruoškite padažą: jogurtą sumaišykite su majonezu, citrinos žievele ir apelsino sultimis, kariu, druska ir pipirais.
Salotas užpilkite padažu, išmaišykite ir sudėkite ant nuplautų ir nusausintų salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
