Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tada sudėkite krevetes, kukurūzus, pjaustytą papriką, ryžius, smulkintas petražoles ir viską išmaišykite su kriaušėmis.
Paruoškite padažą: jogurtą sumaišykite su majonezu, citrinos žievele ir apelsino sultimis, kariu, druska ir pipirais.
Salotas užpilkite padažu, išmaišykite ir sudėkite ant nuplautų ir nusausintų salotų lapų.

Krevečių salotos su kriaušėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | kiaušiniai | |
0.5 stiklinės | ryžiai (virti, birūs) | |
200 gramų | krevetės (konservuotos) | |
80 gramų | kukurūzai (konservuoti) | |
80 gramų | paprika (konservuotos, supjaustytos gabaliukais) | |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) | |
šiek tiek | salotos (lapai) | |
Padažui: | ||
2 valgomieji šaukštai | jogurtas (natūralus) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
2 valgomieji šaukštai | sultys (apelsinų) | |
0.5 arbatinio šaukštelio | karis | |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos (žievelė, nutarkuota) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos "Ananasas"
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Kumpio mišrainė
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Vištienos salotos
-
Slovakiška mišrainė
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Silkė vyno padaže
-
Lašišos salotos
-
Ananasinė mišrainė
-
Kiaušinių salotos
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Brokolių salotos
-
Baravykų salotos
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
Krevečių salotos su kriaušėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
300 gramų -
Ryžiai, virti, birūs,
0.5 stiklinės -
Krevetės, konservuotos,
200 gramų -
Kukurūzai, konservuoti,
80 gramų -
Paprika, konservuotos, supjaustytos gabaliukais,
80 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai - Salotos, lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Jogurtas, natūralus,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Sultys, apelsinų,
2 valgomieji šaukštai -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinos, žievelė, nutarkuota,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tada sudėkite krevetes, kukurūzus, pjaustytą papriką, ryžius, smulkintas petražoles ir viską išmaišykite su kriaušėmis.
Paruoškite padažą: jogurtą sumaišykite su majonezu, citrinos žievele ir apelsino sultimis, kariu, druska ir pipirais.
Salotas užpilkite padažu, išmaišykite ir sudėkite ant nuplautų ir nusausintų salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...