Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tada sudėkite krevetes, kukurūzus, pjaustytą papriką, ryžius, smulkintas petražoles ir viską išmaišykite su kriaušėmis.
Paruoškite padažą: jogurtą sumaišykite su majonezu, citrinos žievele ir apelsino sultimis, kariu, druska ir pipirais.
Salotas užpilkite padažu, išmaišykite ir sudėkite ant nuplautų ir nusausintų salotų lapų.
Krevečių salotos su kriaušėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | kiaušiniai | |
0.5 stiklinės | ryžiai (virti, birūs) | |
200 gramų | krevetės (konservuotos) | |
80 gramų | kukurūzai (konservuoti) | |
80 gramų | paprika (konservuotos, supjaustytos gabaliukais) | |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys | |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) | |
šiek tiek | salotos (lapai) | |
Padažui: | ||
2 valgomieji šaukštai | jogurtas (natūralus) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
2 valgomieji šaukštai | sultys (apelsinų) | |
0.5 arbatinio šaukštelio | karis | |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos (žievelė, nutarkuota) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų salotos su tunu
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Tuno salotos „vienas du trys“
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Salotos
- Marinuoti kiaušiniai
- Slovakiška mišrainė
- Bulvių mišrainė Kūčioms
- Salotos "Ananasas"
- Cezario salotos
- Salotos su silke
- Pikantiškos baravykų salotos
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Gardžioji makaronų mišrainė
- Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
- Porų mišrainė su obuoliais
- Salotos su liežuviu
- Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
- Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
Krevečių salotos su kriaušėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
300 gramų -
Ryžiai, virti, birūs,
0.5 stiklinės -
Krevetės, konservuotos,
200 gramų -
Kukurūzai, konservuoti,
80 gramų -
Paprika, konservuotos, supjaustytos gabaliukais,
80 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai - Salotos, lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Jogurtas, natūralus,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Sultys, apelsinų,
2 valgomieji šaukštai -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinos, žievelė, nutarkuota,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tada sudėkite krevetes, kukurūzus, pjaustytą papriką, ryžius, smulkintas petražoles ir viską išmaišykite su kriaušėmis.
Paruoškite padažą: jogurtą sumaišykite su majonezu, citrinos žievele ir apelsino sultimis, kariu, druska ir pipirais.
Salotas užpilkite padažu, išmaišykite ir sudėkite ant nuplautų ir nusausintų salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...