Sočios špinatų salotos su mėsa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | špinatai (jauni) |
100 gramų | cukinija |
50 gramų | pomidorai (slyviniai) |
1 valgomasis šaukštas | kedro riešutai |
50 gramų | sūris (kietas) |
100 gramų | kalakutiena (krūtinėlė) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | padažas (aštrus (vištienai)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kalakutieną lengvai pamušti, pabarstyti druska, pipirais, apvolioti džiūvėsėliuose ir iškepti mažame kiekyje aliejaus.
2.
Kalakutieną lengvai pamušti, pabarstyti druska, pipirais, apvolioti džiūvėsėliuose ir iškepti mažame kiekyje aliejaus.
3.
Ant viršaus pabarstyti apkepintais kedro riešutais ir tarkuotą kietąjį sūrį (naudojau „Džiugą“).
4.
Viską pašlakstyti aštriu padažu vištienai
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų salotos su tunu
- Perlinių kruopų mišrainė
- Rusiškos salotos
- Širdžių salotos
- Ryžių salotos
- Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
- Mišrainė "Gulbių ežeras"
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
- Salotos "Kačiukai"
- Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Baltoji mišrainė kitaip
- Lengva silkė
- Šprotų salotos
- Konservuotų grybų salotos
- Keptos duonos su pupelėmis salotos
- Burokėlių ir pupelių salotos
- Bulvių salotos su lašiša
- Švediškos salotos
Sočios špinatų salotos su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Špinatai, jauni,
100 gramų -
Cukinija,
100 gramų -
Pomidorai, slyviniai,
50 gramų -
Kedro riešutai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, kietas,
50 gramų -
Kalakutiena, krūtinėlė,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Padažas, aštrus (vištienai),
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutieną lengvai pamušti, pabarstyti druska, pipirais, apvolioti džiūvėsėliuose ir iškepti mažame kiekyje aliejaus.
Kalakutieną lengvai pamušti, pabarstyti druska, pipirais, apvolioti džiūvėsėliuose ir iškepti mažame kiekyje aliejaus.
Ant viršaus pabarstyti apkepintais kedro riešutais ir tarkuotą kietąjį sūrį (naudojau „Džiugą“).
Viską pašlakstyti aštriu padažu vištienai
Reklama:
Komentarai (2)
-
Edgaras
2015-11-25 15:25
Taip ir nesupratau kaip gamint , kalakutiena pjaustyt kada ? ant ko tuos riesutus det
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...