Šparagus ir brokolius susmulkinkite. Šparagus supjaustykite trumpesniais gabaliukais, o brokolių žiedynus išskaidykite.
Virkite pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Po to nusausinkite.
Skiltelėmis supjaustykite 1 didelį pomidorą.
Susmulkinkite vištienos filė.
Viską sumaišykite ir apibarstykite prieskoniais bei apšlakstykite aliejaus ir acto padažu.
Salotos su šparagais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | brokoliai |
1 vienetas | pomidorai |
400 gramų | šparagai |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
150 gramų | žirniai (konservuoti) |
250 gramų | vištienos filė (virta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
- Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
- Salotos Kalėdų stalui
- Mišrainė „Grybukų laukelis“
- Grybų salotos su rūkytu kumpiu
- Rudmėsių salotos
- Salotos prie alaus
- Paprastos, bet skanios salotos
- Sluoksniuotos silkės salotos
- Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
- Salotos su mėsa
- Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
- Grybų salotos
- Marinuotų agurkų salotos
- Salotos su šparagais
- Brokolių salotos su vištiena
- Marinuoti kiaušiniai
- Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
- Mišrainė "Mirgu-marga"
- Mišrainė "Auksinė žuvelė"
Salotos su šparagais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
500 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Šparagai,
400 gramų -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai, konservuoti,
150 gramų -
Vištienos filė, virta,
250 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagus ir brokolius susmulkinkite. Šparagus supjaustykite trumpesniais gabaliukais, o brokolių žiedynus išskaidykite.
Virkite pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Po to nusausinkite.
Skiltelėmis supjaustykite 1 didelį pomidorą.
Susmulkinkite vištienos filė.
Viską sumaišykite ir apibarstykite prieskoniais bei apšlakstykite aliejaus ir acto padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
loreta
2012-12-19 11:13
:super: rieks pabandyti pasigamint :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...