Šparagus ir brokolius susmulkinkite. Šparagus supjaustykite trumpesniais gabaliukais, o brokolių žiedynus išskaidykite.
Virkite pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Po to nusausinkite.
Skiltelėmis supjaustykite 1 didelį pomidorą.
Susmulkinkite vištienos filė.
Viską sumaišykite ir apibarstykite prieskoniais bei apšlakstykite aliejaus ir acto padažu.

Salotos su šparagais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | brokoliai |
1 vienetas | pomidorai |
400 gramų | šparagai |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
150 gramų | žirniai (konservuoti) |
250 gramų | vištienos filė (virta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos salotos su vištiena
-
Jūros gėrybių salotos
-
Salotos
-
Mišrios salotos
-
Mišrainė "Naktis"
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Mišrainė "Meilė"
-
Pievagrybių mišrainė
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Bulvių salotos su kumpiu
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Itališkos salotos
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Burokėlių salotos su varške
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Jautienos salotos
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
Salotos su šparagais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
500 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Šparagai,
400 gramų -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai, konservuoti,
150 gramų -
Vištienos filė, virta,
250 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagus ir brokolius susmulkinkite. Šparagus supjaustykite trumpesniais gabaliukais, o brokolių žiedynus išskaidykite.
Virkite pasūdytame vandenyje apie 10 minučių. Po to nusausinkite.
Skiltelėmis supjaustykite 1 didelį pomidorą.
Susmulkinkite vištienos filė.
Viską sumaišykite ir apibarstykite prieskoniais bei apšlakstykite aliejaus ir acto padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
loreta
2012-12-19 11:13
:super: rieks pabandyti pasigamint :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...