Krevetes, midijas, aštuonkojus užpilti vandeniu, kad apsemtų, įberti prieskonių pagal skonį ir įspausti 1 citrinos sulčių. Virti apie 30 minučių.
Lašišą, kriaušes, avokadą, figą supjaustyti.
Sumaišyti su virtomis ir nusausintomis jūros gėrybėmis.
Paskaninti prieskoniais (druska, pipirais), išmaišyti su jogurtu ir garstyčiomis.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Salotos „Jūros troškinys“
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
300 gramų | krevetės be kevalo |
150 gramų | midijos |
150 gramų | aštuonkojo |
150 gramų | lašiša (sūdyta) |
2 vienetai | kriaušės (didelės ir sultingos) |
1 vienetas | avokadų |
0.5 vieneto | figos |
1 vienetas | citrinos |
200 gramų | jogurtas (natūralus, be priedų) |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Salotos su liežuviu
-
Bulvių salotos su kumpiu
-
Makaronų salotos
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
Itališkos salotos
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Vištienos salotos su mandarinais
-
Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
-
Tuno salotos „vienas du trys“
-
Salotos „Spark“
-
Rūkytos menkės salotos
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Burokėlių mišrainė su silke
Salotos „Jūros troškinys“
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Krevetės be kevalo,
300 gramų -
Midijos,
150 gramų -
Aštuonkojis,
150 gramų -
Lašiša, sūdyta,
150 gramų -
Kriaušės, didelės ir sultingos,
2 vienetai -
Avokadai,
1 vienetas -
Figos,
0.5 vieneto -
Citrinos,
1 vienetas -
Jogurtas, natūralus, be priedų,
200 gramų -
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes, midijas, aštuonkojus užpilti vandeniu, kad apsemtų, įberti prieskonių pagal skonį ir įspausti 1 citrinos sulčių. Virti apie 30 minučių.
Lašišą, kriaušes, avokadą, figą supjaustyti.
Sumaišyti su virtomis ir nusausintomis jūros gėrybėmis.
Paskaninti prieskoniais (druska, pipirais), išmaišyti su jogurtu ir garstyčiomis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sveta
2011-12-26 15:24
ziauriai neskanios,pastovejo,paleido sultys ir %-) niekam nesiulau ju gamint...geriau baltos misraines pasigamint..pigiau ir skaniau
-
Oksik
2011-12-24 16:05
Dievinu juros gerybes...salotos skanios,bet tikrai nieko ypatingo,gal kai biski pastoves igaus kitokio skonio... ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...