
Rusiška mišrainė su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | grybai (konservuoti) |
1 vienetas | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | burokėliai |
0.5 vieneto | svogūnai (laiškai) |
0.5 vieneto | rauginti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Lašišos nugarėlių salotos
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
-
Prancūziškos salotos
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Silkės salotos su kiaušiniais
-
Burokėlių salotos
-
Virtų pupų mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Rudenio salotos su silke
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Keptos krevečių salotos
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Burokėlių salotos su varške
-
Keptos salotos su vištiena
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
Rusiška mišrainė su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, konservuoti,
4 vienetai -
Bulvės,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Burokėliai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
0.5 vieneto -
Rauginti agurkai,
0.5 vieneto -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...