
Rusiška mišrainė su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | grybai (konservuoti) |
1 vienetas | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | burokėliai |
0.5 vieneto | svogūnai (laiškai) |
0.5 vieneto | rauginti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Makaronai su baklažanais
-
Morkų - agurkų salotos
-
Rusiška mišrainė
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Mišrainė "Dovana"
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Tuno salotos
-
Žuvies salotos
-
Burokėlių salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Šviežių grybų salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Burokėlių ir brokolių salotos
Rusiška mišrainė su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, konservuoti,
4 vienetai -
Bulvės,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Burokėliai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
0.5 vieneto -
Rauginti agurkai,
0.5 vieneto -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...