Rusiška mišrainė su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | grybai (konservuoti) |
1 vienetas | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | burokėliai |
0.5 vieneto | svogūnai (laiškai) |
0.5 vieneto | rauginti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krevečių salotos su kriaušėmis
- Salotos su džiovintais grybais
- Jūros kopūstai su džiovintais grybais
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Silkė su burokėliais ir žirneliais
- Salotos su vištiena
- Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
- Šparaginių pupelių salotos
- Tunų ir kukurūzų salotos
- Mišrainė valgomam krepšelyje
- Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
- Kiaulės liežuvio salotos
- Keptos duonos su pupelėmis salotos
- Rusiškos salotos
- Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
- Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
- Tuno salotos
- Mišrainė "Meilė"
- Skanios salotos paprikų puodeliuose
- Salotos „Spark“
Rusiška mišrainė su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, konservuoti,
4 vienetai -
Bulvės,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Burokėliai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
0.5 vieneto -
Rauginti agurkai,
0.5 vieneto -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...