
Rusiška mišrainė su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | grybai (konservuoti) |
1 vienetas | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | burokėliai |
0.5 vieneto | svogūnai (laiškai) |
0.5 vieneto | rauginti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanumynas
-
Bulvių salotos
-
Grybų mišrainė su žirneliais
-
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
-
Olgos salotų receptas
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Bulvių salotos su kumpiu
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Salotos "Atgaiva"
-
Baltosios salotos
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Kumpio salotos su pievagrybiais
-
Ryžių salotos
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Jautienos mišrainė
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Baravykų salotos
Rusiška mišrainė su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, konservuoti,
4 vienetai -
Bulvės,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Burokėliai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
0.5 vieneto -
Rauginti agurkai,
0.5 vieneto -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...