Baklažanus nulupau ir supjausčiau kubeliais. Užpyliau pasūdytu vandeniu ir viriau 30 min. Nupyliau vandenį ir palikau nusivarvėti.
Supjausčiau svogūnus.
Išplakiau kiaušinius su prieskoniais. Baklažanus sumaišiau su kiaušinių plakiniu ir pakaitinau ant keptuvės, visą laiką maišant. (Kepti keptuvėje 2-3 minutes, kol kiaušinis iškeps).
Baklažanus sumaišyti su svogūnais ir majonezu.
Žirnelius galima taip pat įmaišyti arba patiekti šalia.

Salotos „Irida“
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | žirniai (konservuoti) |
3 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 kilogramas | baklažanai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Salotos su silke
-
Salotos su pievagrybiais
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Rusiška mišrainė
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Vištienos salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Salotos su menkėmis
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Grybų mišrainė
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
Salotos „Irida“
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, konservuoti,
150 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Baklažanai,
1 kilogramas - Prieskoniai
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus nulupau ir supjausčiau kubeliais. Užpyliau pasūdytu vandeniu ir viriau 30 min. Nupyliau vandenį ir palikau nusivarvėti.
Supjausčiau svogūnus.
Išplakiau kiaušinius su prieskoniais. Baklažanus sumaišiau su kiaušinių plakiniu ir pakaitinau ant keptuvės, visą laiką maišant. (Kepti keptuvėje 2-3 minutes, kol kiaušinis iškeps).
Baklažanus sumaišyti su svogūnais ir majonezu.
Žirnelius galima taip pat įmaišyti arba patiekti šalia.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...