Balta mišrainė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | bulvių ( Ilzenbergo dvaro ūkis) |
5 vienetai | kiaušiniai (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | rauginti agurkai (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 žiupsneliai | kvapieji pipirai |
2 žiupsneliai | džiovintų krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves, morkas, kiaušinius išverdu ir supjaustau.
2.
Agurkus smulkinu ir, nuspaudusi skystį, dedu į indą su smulkintomis daržovėmis, beriu pipirų, krapų ir viską maišau su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštos šparagų salotos
- Salotos su kepenėlėmis
- Kiaulės liežuvio salotos
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Mišrainė su vištiena ir grybais
- Žiedinių kopūstų salotos
- Vištienos salotos su ananasais
- Burokėlių mišrainė su silke
- Pomidorai ir krabų lazdelės
- Spalvingos salotos su jautiena
- Silkė su obuoliais
- Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
- Giedrės salotos
- Krabų mišrainė
- Japoniškos salotos
- Salotos su krabų lazdelėmis
- Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Žalioji kiaušinienė
- Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
Balta mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės, Ilzenbergo dvaro ūkis,
5 vienetai -
Kiaušiniai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Rauginti agurkai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
2 vienetai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvapieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Džiovinti krapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rima
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas, kiaušinius išverdu ir supjaustau.
Agurkus smulkinu ir, nuspaudusi skystį, dedu į indą su smulkintomis daržovėmis, beriu pipirų, krapų ir viską maišau su majonezu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Sandra
2018-03-31 07:53
Jeigu mėgstate, galima dėti, bet tikrai nėra būtina :) Mano šeimoje niekas žirnelių nevalgo, todėl baltą mišrainę ruošiame be jų ir kuo skaniausiai susivalgo :)
-
Jūratė
2018-03-15 15:08
Būtinai reikia žirnelių
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...