
Silkė vyno padaže
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 litro | vynas (baltas) |
20 gramų | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Išmirkytos silkės nulupamos, išėmus kaulus, supjaustomos ir sudedamos į pailgą pusdubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidorai ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputį cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų silkių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Salotos „Vištiena su kompanija“
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
-
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Salotos su vištiena
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Salotos su feta sūriu
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Mėsos mišrainė
-
Makaronų salotos
-
Sluoksniuotos silkės salotos
Silkė vyno padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
4 vienetai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
1/3 litro -
Citrinų sultys,
20 gramų - Cukrus
- Actas
- Pipirai, juodieji
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos silkės nulupamos, išėmus kaulus, supjaustomos ir sudedamos į pailgą pusdubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidorai ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputį cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų silkių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...