![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Silkė vyno padaže
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 litro | vynas (baltas) |
20 gramų | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Išmirkytos silkės nulupamos, išėmus kaulus, supjaustomos ir sudedamos į pailgą pusdubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidorai ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputį cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų silkių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių salotos
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Veršienos su granatais salotos
-
Vištienos salotos
-
Olgos salotų receptas
-
Silkių salotos
-
Baravykų salotos su padažu
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Mišarine "Paberžis"
-
Salotos prie alaus
-
Rūkytos menkės salotos
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Lengvos pavasario salotos
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Virtų pupų mišrainė
Silkė vyno padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
4 vienetai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
1/3 litro -
Citrinų sultys,
20 gramų - Cukrus
- Actas
- Pipirai, juodieji
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos silkės nulupamos, išėmus kaulus, supjaustomos ir sudedamos į pailgą pusdubenį. Aplink dedami griežinėliais supjaustyti agurkai, pomidorai ir svogūnai. Padažui vynas suplakamas su citrinos sultimis, įpilama pagal skonį acto, įberiama truputį cukraus, prieskonių ir užpilama ant paruoštų silkių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...