Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.

Valentino salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | graikiniai riešutai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
200 gramų | salotos (įvairios) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | burokėliai (virti) |
5 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
2 valgomieji šaukštai | acto |
200 gramų | sūris (ožkos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų salotos
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Baravykų salotos
-
Salierų salotos su riešutais
-
Dešros salotos
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Salotos su slyvomis
-
Brokolių salotos
-
Salotos su tunu
-
Šparagų mišrainė
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Jautienos mišrainė
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Makaronų salotos su kumpiu
Valentino salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Graikiniai riešutai,
150 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Salotos, įvairios,
200 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Apelsinų sultys,
5 valgomieji šaukštai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, ožkos,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...