Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.

Valentino salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | graikiniai riešutai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
200 gramų | salotos (įvairios) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | burokėliai (virti) |
5 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
2 valgomieji šaukštai | acto |
200 gramų | sūris (ožkos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Salotos su silke
-
Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
-
Krabų salotos
-
Mišrainė su rūkyta dešra
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Rusiškos salotos
-
Silkė vyno padaže
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Žalioji kiaušinienė
-
Baltosios salotos
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Gardžioji makaronų mišrainė
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Salotos su tunu
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
Valentino salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Graikiniai riešutai,
150 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Salotos, įvairios,
200 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Apelsinų sultys,
5 valgomieji šaukštai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, ožkos,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...