Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.

Valentino salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | graikiniai riešutai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
200 gramų | salotos (įvairios) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | burokėliai (virti) |
5 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
2 valgomieji šaukštai | acto |
200 gramų | sūris (ožkos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Bulvių salotos daniškai
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Silkės salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
-
Galva
-
Salotos su apelsinu
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Baravykų salotos su padažu
-
Angliškos salotos
-
Sloksniuotas salotos
-
Fantastiškos salotos
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Avokadų salotos
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
Valentino salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Graikiniai riešutai,
150 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Salotos, įvairios,
200 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Apelsinų sultys,
5 valgomieji šaukštai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, ožkos,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...