Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.
Valentino salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 150 gramų | graikiniai riešutai |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 200 gramų | salotos (įvairios) |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 2 vienetai | burokėliai (virti) |
| 5 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
| 2 valgomieji šaukštai | acto |
| 200 gramų | sūris (ožkos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinija su ančiuviais
-
Mišrainė "Dovana"
-
Silkė su borukėliais
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Keptos salotos su vištiena
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Taškento salotos su majonezu
-
Salotos
-
Moliūgo salotos
-
Suomiškos salotos
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Sodo salotos
-
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Žalioji kiaušinienė
-
Baravykų salotos su padažu
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
Valentino salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Graikiniai riešutai,
150 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Salotos, įvairios,
200 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Apelsinų sultys,
5 valgomieji šaukštai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, ožkos,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupti ir supjaustyti įvairaus dydžio širdelėmis: pirmiausia supjaustyti griežinėliais ir po to apipjaustyti iki širdelės formos. Galima pasinaudoti formelėmis ar trafaretais.
Susmulkinti graikinius riešutus.
Suplėšyti salotų lapus.
Ant salotų sudėti riešutus, sūrio gabaliukus ir burokėlius.
Apibarstyti cukrumi, apšlakstyti apelsinų sultimis, actu ir alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
