Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | baklažanai |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 1 | paprika (raudona) |
| 1 sauja | svogūnai |
| 1 sauja | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Baklažaną nuplauti ir pamerkti į pasūdytą vandenį 15 minučių. Tada supjaustyti smulkiai ir apkepti karštame aliejuje kartu su smulkintu svogūnu.
2.
Papriką supjaustyti plonomis juostelėmis, pomidorus - griežinėliais.
3.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti balzaminiu actu bei pagardinti druska, pipirais, sudėti smulkintas petražoles.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
-
Keptos krevečių salotos
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Baltosios salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Silkės salotos
-
Paprastos makaronų salotos
-
Linos makaronų mišrainė
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Daniškos salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Slovakiška mišrainė
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Žalios salotos su silke
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Pomidorai,
4 vienetai -
Paprika, raudona,
1 -
Svogūnai,
1 sauja -
Petražolės,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Alyvuogių aliejus
- Balzaminis actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną nuplauti ir pamerkti į pasūdytą vandenį 15 minučių. Tada supjaustyti smulkiai ir apkepti karštame aliejuje kartu su smulkintu svogūnu.
Papriką supjaustyti plonomis juostelėmis, pomidorus - griežinėliais.
Viską sudėti į dubenį, apšlakstyti balzaminiu actu bei pagardinti druska, pipirais, sudėti smulkintas petražoles.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
