Burokėlius sutarkuojame. Slyvas užpilame vandeniu ir palaikome, kad išbrinktų (apie 30 minučių). Po to taip pat susmulkiname.
Burokėlius sumaišome su smulkintu svogūnu, slyvomis, citrinos sultimis, pomidorų pasta, aliejumi ir prieskoniais.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Burokėlių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
0.5 vieneto | svogūnai |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
2 vienetai | burokėliai (virti) |
10 vienetų | slyvos (džiovintos) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų pasta |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Neringos salotos
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Švediškos salotos
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Salotėlės
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Salotos „Spark“
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Salotos su slyvomis
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Krabų mišrainė
-
Jautienos salotos
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Skani sūrio mišrainė
Burokėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Slyvos, džiovintos,
10 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų pasta,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius sutarkuojame. Slyvas užpilame vandeniu ir palaikome, kad išbrinktų (apie 30 minučių). Po to taip pat susmulkiname.
Burokėlius sumaišome su smulkintu svogūnu, slyvomis, citrinos sultimis, pomidorų pasta, aliejumi ir prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...