
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | silkių filė (aliejuje) |
2 vienetai | obuoliai (mažo) |
1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1.5 arbatinio šaukštelio | grūdėtos garstyčios |
1.5 arbatinio šaukštelio | medus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūną susmulkiname mažais kubeliais. Apkepiname keptuvėje su aliejumi, kol svogūnas pasidarys aukso spalvos.
2.
Obuolius nulupame, susmulkiname didesniais kubeliais, sudedame kartu į keptuvę su svogūnu, pagardiname medumi, garstyčiomis, citrinos sultimis, druska, pipirais, ir išmaišome. Viską patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min, kol obuolys suminkštėja, bet neištęžta. Tuomet paliekame mišinį atvėsti.
3.
Silkės juosteles supjaustome nedideliais gabalėliais, sudedame į serviravimo indelius ir uždedame troškinto obuolių mišinio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros gėrybių salotos
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Vinigretas
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Salotos su jautiena
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Salotos
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Virtų pupų mišrainė
-
Skaniausia mišrainė
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Šviežių grybų salotos
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkių filė, aliejuje,
2 vienetai -
Obuoliai, mažo,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Grūdėtos garstyčios,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Svogūną susmulkiname mažais kubeliais. Apkepiname keptuvėje su aliejumi, kol svogūnas pasidarys aukso spalvos.
Obuolius nulupame, susmulkiname didesniais kubeliais, sudedame kartu į keptuvę su svogūnu, pagardiname medumi, garstyčiomis, citrinos sultimis, druska, pipirais, ir išmaišome. Viską patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min, kol obuolys suminkštėja, bet neištęžta. Tuomet paliekame mišinį atvėsti.
Silkės juosteles supjaustome nedideliais gabalėliais, sudedame į serviravimo indelius ir uždedame troškinto obuolių mišinio.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...