Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Iš tikrųjų niekada nepagalvočiau, kad silkė gali derėti su obuoliu… Su garstyčiomis ir taip mėgstu silkę, bet niekada nebandžiau ragauti su garstyčiomis ir su obuoliu. Iš tikrųjų niekada nepagalvočiau, kad silkė gali derėti su obuoliu… Su garstyčiomis ir taip mėgstu silkę, bet niekada nebandžiau ragauti su garstyčiomis ir su obuoliu. Labai skanu!! (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai silkių filė (aliejuje)
2 vienetai obuoliai (mažo)
1 vienetas svogūnai (vidutinio dydžio)
1.5 arbatinio šaukštelio grūdėtos garstyčios
1.5 arbatinio šaukštelio medus
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūną susmulkiname mažais kubeliais. Apkepiname keptuvėje su aliejumi, kol svogūnas pasidarys aukso spalvos.
2.
Obuolius nulupame, susmulkiname didesniais kubeliais, sudedame kartu į keptuvę su svogūnu, pagardiname medumi, garstyčiomis, citrinos sultimis, druska, pipirais, ir išmaišome. Viską patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min, kol obuolys suminkštėja, bet neištęžta. Tuomet paliekame mišinį atvėsti.
3.
Silkės juosteles supjaustome nedideliais gabalėliais, sudedame į serviravimo indelius ir uždedame troškinto obuolių mišinio.

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Iš tikrųjų niekada nepagalvočiau, kad silkė gali derėti su obuoliu… Su garstyčiomis ir taip mėgstu silkę, bet niekada nebandžiau ragauti su garstyčiomis ir su obuoliu. ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Svogūną susmulkiname mažais kubeliais. Apkepiname keptuvėje su aliejumi, kol svogūnas pasidarys aukso spalvos.

  2. Obuolius nulupame, susmulkiname didesniais kubeliais, sudedame kartu į keptuvę su svogūnu, pagardiname medumi, garstyčiomis, citrinos sultimis, druska, pipirais, ir išmaišome. Viską patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min, kol obuolys suminkštėja, bet neištęžta. Tuomet paliekame mišinį atvėsti.

  3. Silkės juosteles supjaustome nedideliais gabalėliais, sudedame į serviravimo indelius ir uždedame troškinto obuolių mišinio.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų