Virtą veršieną ir liežuvį supjaustome kubeliais, kiaušinius skiltelėmis, agurkus griežinėliais, o pievagrybius
perpjauname per pusę.
Šiuos produktus sudedame į salotinę, užpilame padažu, atsargiai išmaišome ir papuošiame žalumynais.

Veršienos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | veršiena (virta, be kaulų) |
100 gramų | kiaulės liežuvis (virtas) |
3 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
100 gramų | agurkų |
100 gramų | pievagrybiai (virti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
20 mililitrų | aliejaus |
50 mililitrų | acto |
50 gramų | cukrus |
šiek tiek | majonezas (padažas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Makaronų mišrainė
-
Brokolių salotos
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Salotos su vištiena
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Žiemos mišrainė
-
Silkė su borukėliais
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Vištienos mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Salierų salotos su riešutais
-
Mišrios salotos
Veršienos salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, virta, be kaulų,
200 gramų -
Kiaulės liežuvis, virtas,
100 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
3 vienetai -
Agurkai,
100 gramų -
Pievagrybiai, virti,
100 gramų -
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
20 mililitrų -
Actas,
50 mililitrų -
Cukrus,
50 gramų - Majonezas, padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtą veršieną ir liežuvį supjaustome kubeliais, kiaušinius skiltelėmis, agurkus griežinėliais, o pievagrybius
perpjauname per pusę.
Šiuos produktus sudedame į salotinę, užpilame padažu, atsargiai išmaišome ir papuošiame žalumynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...