
Burokėlių mišrainė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | burokėliai (virti) |
1 vienetas | silkė |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 vieneto | citrinos |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
2.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
3.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų salotos
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Burokėlių salotos su porais
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Suomiškos salotos
-
Cezario salotos
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Ryžių salotos
-
Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
-
Salotos prie alaus
-
Silkių salotos
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Salotos su liežuviu
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Duonos užkandėlė
-
Bulvinė mišrainė
Burokėlių mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Silkė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukrus
- Žalumynai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Irutė
2024-09-01 21:31
Patiko
-
Julita
2013-08-05 16:50
Super :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...