
Burokėlių mišrainė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | burokėliai (virti) |
1 vienetas | silkė |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 vieneto | citrinos |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
2.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
3.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Moliūgo salotos
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Žiemos mišrainė
-
Burokėlių salotos
-
Pekino salotos su tunu
-
Makaronai su baklažanais
-
Lengvos pavasario salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Škvalas
-
Šviežių grybų salotos
-
Silkė vyno padaže
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Salotos „Jūros troškinys“
Burokėlių mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Silkė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukrus
- Žalumynai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Irutė
2024-09-01 21:31
Patiko
-
Julita
2013-08-05 16:50
Super :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...