Trintą česnaką sumaišyti su alyvuogių aliejumi. Mišiniu apšlakstyti duonos riekes ir paskrudinti orkaitėje keletą minučių. Ant atvėsusių riekelių tepti baklažanų užtepėlės ir papuošti petražolės šakelėmis.
Skanaus.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Itališka užkandėlė su baklažanų užtepėle
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 riekių | duona | |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
3 valgomieji šaukštai | česnakas | |
180 gramų | užtepėlė (baklažanų) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | petražolės (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Itališka užkandėlė su baklažanų užtepėle
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Duona,
10 riekių -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 valgomieji šaukštai -
Užtepėlė, baklažanų,
180 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Petražolės, lapeliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trintą česnaką sumaišyti su alyvuogių aliejumi. Mišiniu apšlakstyti duonos riekes ir paskrudinti orkaitėje keletą minučių. Ant atvėsusių riekelių tepti baklažanų užtepėlės ir papuošti petražolės šakelėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...