Salotų lapus perrinkite, nuplaukite ir padėkite ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo.
Tuomet juos išilgai supjaustykite.
Kiaušinių salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 200 gramų | salotų mišinys |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 50 gramų | kiaulienos šoninė |
| 1 arbatinis šaukštelis | kedro riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Šoninę apskrudinkite sausoje keptuvėje.
Atskirai apkepkite kedro riešutus.
Atskirai apkepkite kedro riešutus.
3.
Salotas sudėkite į lėktę, dėkite supjaustytus kiaušinius, šoninę, užberkite kedro riešutus ir apšlakstykite aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Dilgėlių salotos su kiaušiniu
-
Rūgščios daržovių salotos
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Porų salotos
-
Brokolių ir krabų lazdelių salotos
-
Silkės mišrainė avokado laivelyje
-
Salierų salotos su obuoliais
-
Silkė su pomidorų padažu
-
Kiaušinių salotos
-
Cikorijos salotos su svogūnais
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Džiovintų vaisių salotos
-
Burokėlių salotos su varške
-
Sojų salotos
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Morkų salotos su apelsinais
Kiaušinių salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Salotų mišinys,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos šoninė,
50 gramų -
Kedro riešutai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų lapus perrinkite, nuplaukite ir padėkite ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo.
Tuomet juos išilgai supjaustykite.Šoninę apskrudinkite sausoje keptuvėje.
Atskirai apkepkite kedro riešutus.Salotas sudėkite į lėktę, dėkite supjaustytus kiaušinius, šoninę, užberkite kedro riešutus ir apšlakstykite aliejumi.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
