Marinuoti agurgėliai
INGREDIENTAI:
3000 gramų | agurkų (jaunų) |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
2 valgomieji šaukštai | krapai |
2 litrai | vanduo (marinatui) |
200 gramų | acto |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
3 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mažus agurkėlius gerai nuplauname ir 4 valandas mirkome vandenyje (1 l vandens 1 šaukštas druskos). Krapus jei reikia susmulkiname, svogūnus supjaustome žiedais, morkas - gabalėliais. Išgriebtus iš vandens agurkėlius sudedame į stiklainius, taip pat sudedame svogūnus ir morkas, krapus. Išverdame marinatą ir užpilame ant agurkėlių. Sandariai uždarome.
Marinuoti agurgėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Agurkai, jaunų,
3000 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Krapai,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo, marinatui,
2 litrai -
Actas,
200 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai,
3 vienetai - Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mažus agurkėlius gerai nuplauname ir 4 valandas mirkome vandenyje (1 l vandens 1 šaukštas druskos). Krapus jei reikia susmulkiname, svogūnus supjaustome žiedais, morkas - gabalėliais. Išgriebtus iš vandens agurkėlius sudedame į stiklainius, taip pat sudedame svogūnus ir morkas, krapus. Išverdame marinatą ir užpilame ant agurkėlių. Sandariai uždarome.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...