250 gramų | kvietiniai miltai |
8 vienetai | bulvių (virtos) |
100 gramų | krakmolas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
Bulvės nulupamos ir sumalamos, į jas suberiami miltai, krakmolas, įmušami kiaušiniai, sudedami prieskoniai. Užminkoma tešla. Ji iškočiojama 0,5 cm storio sluoksniu, supjaustoma 7 cm ilgio, 5 cm pločio juostomis. Ant jų dedama įdaro, suvyniojama ir galuose tešla užspaudoma. Virtiniai 20 min. verdami pasūdytame vandenyje, vėliau išgriebiami, sudedami į dubenį ir užpilami svieste pakepintais džiūvėsėliais.
Įdarui mėsa išverdama su daržovėmis, sumalama, sudedamas svieste pakepintas svogūnas, kiaušinis, pagardinama. Virtiniams tinka ir kitokie įdarai.
Grybų įdaras: 100 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šaukšto aliejaus, kiaušinio trynys, truputį druskos, juodųjų pipirų.
Virti grybai sumalami, sudedami svieste pakepinti svogūnai, kiaušinio trynys, pagardinama.
Virtiniai su bulvėmis ir virta mėsa
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Bulvės, virtos,
8 vienetai -
Krakmolas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Muskatas
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 300 g jautienos, morka, salieras, petražolė, poras, svogūnas, 1,5 šaukšto riebalų, kiaušinis, truputį druskos, juodųjų pipirų.
Bulvės nulupamos ir sumalamos, į jas suberiami miltai, krakmolas, įmušami kiaušiniai, sudedami prieskoniai. Užminkoma tešla. Ji iškočiojama 0,5 cm storio sluoksniu, supjaustoma 7 cm ilgio, 5 cm pločio juostomis. Ant jų dedama įdaro, suvyniojama ir galuose tešla užspaudoma. Virtiniai 20 min. verdami pasūdytame vandenyje, vėliau išgriebiami, sudedami į dubenį ir užpilami svieste pakepintais džiūvėsėliais.
Įdarui mėsa išverdama su daržovėmis, sumalama, sudedamas svieste pakepintas svogūnas, kiaušinis, pagardinama. Virtiniams tinka ir kitokie įdarai.
Grybų įdaras: 100 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šaukšto aliejaus, kiaušinio trynys, truputį druskos, juodųjų pipirų.
Virti grybai sumalami, sudedami svieste pakepinti svogūnai, kiaušinio trynys, pagardinama.