Apie miltų kokybę

Geri miltai, sugniaužus juos saujoje, nesusispaudžia, o lengvai išbyra. Priplėkę - saują atgniaužus, pasilieka gniužule.
Laikomus miltus apsaugosite nuo kenkėjų, jei ant miltų padėsite keletą česnako skiltelių.
Kad tešloje nesusidarytų gumuliukų, reikia ne miltus berti į skystį, o pieną ar vandenį pilti į persijotus miltus.
Gerų miltų kvapas beveik nejaučiamas, būdingas grūdams. Sugedę miltai turi suplėkusį, pelėsių, rūgštų ar kitokį pašalinį kvapą.
Kad miltų padažas nesusivoliotų rutuliukais, miltus maišydami berkite į pasūdytą vandenį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sausainų tortas
-
Bandelės iš batono
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Rabarbarų uogienė
Komentarai