Apie miltų kokybę
Geri miltai, sugniaužus juos saujoje, nesusispaudžia, o lengvai išbyra. Priplėkę - saują atgniaužus, pasilieka gniužule.
Laikomus miltus apsaugosite nuo kenkėjų, jei ant miltų padėsite keletą česnako skiltelių.
Kad tešloje nesusidarytų gumuliukų, reikia ne miltus berti į skystį, o pieną ar vandenį pilti į persijotus miltus.
Gerų miltų kvapas beveik nejaučiamas, būdingas grūdams. Sugedę miltai turi suplėkusį, pelėsių, rūgštų ar kitokį pašalinį kvapą.
Kad miltų padažas nesusivoliotų rutuliukais, miltus maišydami berkite į pasūdytą vandenį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Greiti vištienos kąsneliai
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Jogurtinis tortas su vaisiais
- Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
Komentarai