GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Ledai ant pagaliuko
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Rabarbarų uogienė
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
Komentarai