GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai
Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
- Kalėdinės spurgos
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Jogurtinis tortas su vaisiais
Komentarai