GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
Komentarai