GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Rabarbarų uogienė
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
Komentarai