GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai
Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas

Komentarai