GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Bandelės iš batono
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Sausainų tortas
-
Rabarbarų uogienė
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
Komentarai