Kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pradėti vasarą sekmadieniniame šeimos barbekiu (foto)

Stilingu skanaus maisto gaminimu ir patiekimu garsėjantis kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pirmąją vasaros dieną sutikti terasoje greta griliaus.
Renginio „Sunday BBQ“ virtuvės šefė Ana mokys ant grotelių keptų patiekalų gaminimo principų, o vėliau, žinoma, siūlys visiems pasivaišinti. Meniu – verčiantis iš lovos ir žadinantis apetitą: kalakutienos iešmeliai su rozmarinu ir saldžiais kukurūzais bei vištienos ir jautienos burgeriai su įvairiais padažais ir pagardais. Atsigaivinti – citrinų limonadas. Kaip gi be deserto? Šį kartą tai – sekmadieniniai uogų ledai.
Birželio 1-oji - ir tarptautinė vaikų diena, tad nepamirškite skanių pietų pasikviesti ir savo mažųjų.
ČIOP ČIOP barbekiu – puiki proga pabūti su šeima netradicinėje aplinkoje, linksmai ir skaniai drauge praleisti laiką. Neatidėliokite rezervacijos el. p. [email protected]
BBQ kaina – 100 Lt.
Daugiau nuotraukų iš šio renginio rasite čia >> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.699127596795084.1073741867.173680336006482&type=3
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Rabarbarų uogienė
-
Ledai ant pagaliuko
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
Komentarai