Šis tas, ką verta žinoti apie kopūstus
Šviežius sultingus kopūstlapius stenkitės kuo mažiau pjaustyti, nes žus daug naudingų medžiagų.
Kopūstai salotoms dera su įvairiausiomis šviežiomis daržovėmis. Obuoliai kopūstų salotoms duoda malonų saldžiarūgštį skonį.
Šviežius kopūstus apšlakstykite citrinų sultimis, apibarstykite specialiais salotų prieskoniais, šviežiais krapais bei petražolėmis ir turėsite puikų garnyrą prie mėsos ar žuvies patiekalo.
Gamindami balandėlius iš šviežių kopūstų, patiekalą troškinkite trumpiau, nei ruošdami su žieminiais kopūstais. Priešingu atveju jie ištiš.
Norėdami gauti pikantiškesnį šviežių kopūstų sriubos skonį, pagardinkite ją kmynais. Rūgšties suteiks vietoje citrinų sulčių įlašinta šviežių spanguolių sunka.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais

Komentarai