Kadagio uogas ir gvazdikėlį susmulkinti.
Į uogų mišinį įmaišyti maltą muskatą, cukrų ir kavos miltelius.
Viską užpilti šaltu vandeniu ir kaitinti ant ugnies, kol užvirs.
Kava su kadagio uogomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kadagio uogos |
1 vienetas | gvazdikėliai |
0.3 arbatinio šaukštelio | muskatas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kava |
šiek tiek | cukrus |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kavos gėrimas
- Kava su romu
- Gilių kava
- Kava su brendžiu
- Rytinė kava
- Kava su brendžiu
- Airiška kava
- Riešutų kava
- Kava su pienu
- „Caffe e latte“
- Kava su cinamonu
- Kava su ledais ir sirupu
- Šokoladinė kava su vanile
- Kava su konjaku
- Ledo kava su cinamonu
- Apelsininė kava
- Graikiška šalta kava
- Prancūziška kava
- Popiečio Latte
- Kava
Kava su kadagio uogomis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kadagio uogos,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
1 vienetas -
Muskatas,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Kava,
2 arbatiniai šaukšteliai - Cukrus
-
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kadagio uogas ir gvazdikėlį susmulkinti.
Į uogų mišinį įmaišyti maltą muskatą, cukrų ir kavos miltelius.
Viską užpilti šaltu vandeniu ir kaitinti ant ugnies, kol užvirs.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai