Nuplaukite ir nusausinkite salotas bei sudėkite jas į dubenį.
Sudėkite ridikėlius, agurką ir svogūną.
Pabarstykite mėlynojo sūrio gabalėliais.
Nedideliame inde sumaišykite druską, pipirus, garstyčias ir actą. Suplakite kartu su aliejumi salotoms.
Prieš pat patiekdami, vėl išmaišykite padažą ir užpilkite juo salotas.
Mėlynojo sūrio salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 stiklinės | salotos |
100 gramų | ridikėliai (jauni, plonai pjaustyti) |
1 vienetas | agurkų (pjaustytas permatomis skiltelėmis) |
1 vienetas | svogūnai (plonai pjaustytas) |
112 gramų | sūris (mėlynasis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | garstyčios (milteliai) |
šiek tiek | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | acto (vyno) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus (salotoms) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kumpio su sūriu salotos
- Žalios salotos
- Aguročių salotos
- Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
- Gysločių lapų salotos
- Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
- Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
- Makaronų salotos su kumpiu
- Salotos „Antikvaras“
- Bertos salotos
- Vaisių salotos
- "Žalių" vitaminų salotos
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Pekino salotos
- Mišrainė valgomam krepšelyje
- Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
- Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
- Skaniausia mišrainė
- Korėjietiškos morkos
- Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
Mėlynojo sūrio salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salotos,
4 stiklinės -
Ridikėliai, jauni, plonai pjaustyti,
100 gramų -
Agurkai, pjaustytas permatomis skiltelėmis,
1 vienetas -
Svogūnai, plonai pjaustytas,
1 vienetas -
Sūris, mėlynasis,
112 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Garstyčios, milteliai
- Cukrus
-
Actas, vyno,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus, salotoms,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir nusausinkite salotas bei sudėkite jas į dubenį.
Sudėkite ridikėlius, agurką ir svogūną.
Pabarstykite mėlynojo sūrio gabalėliais.
Nedideliame inde sumaišykite druską, pipirus, garstyčias ir actą. Suplakite kartu su aliejumi salotoms.
Prieš pat patiekdami, vėl išmaišykite padažą ir užpilkite juo salotas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...