Brokolį padaliname į mažus žiedlapius, svogūną supjaustome pusrutuliais, įberiame spanguolių ir pagardiname majonezu. Salotos būtinai turi pastovėti apie valandą laiko. Nustebsite, koks gaivus skonis.
Skanaus.

Gaiviosios brokolio salotos
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | brokoliai |
1 sauja | spanguolės (džiovintos) |
1 galva | svogūnai ( mėlynas) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Burokėlių ir kriaušių salotos
-
Raktažolių salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Kopūstų su majonezu salotos
-
Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
-
Krevečių salotos su padažu
-
Vaisių salotos su ryžiais
-
Salotos su sūrio lazdelėmis
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Gaivios salotos su vištiena
-
Vasariškos salotos
-
Gaivios salotos su avokadu
-
Korėjietiškos morkos
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Cikorijos mišrainė
-
Pekino salotos
-
Agurkų salotos
-
Kalmarų salotos
-
Silkė su obuoliais
Gaiviosios brokolio salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Brokoliai,
1 vienetas -
Spanguolės, džiovintos,
1 sauja -
Svogūnai, mėlynas,
1 galva -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokolį padaliname į mažus žiedlapius, svogūną supjaustome pusrutuliais, įberiame spanguolių ir pagardiname majonezu. Salotos būtinai turi pastovėti apie valandą laiko. Nustebsite, koks gaivus skonis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Audronė
2024-12-20 10:45
Vietoj raudono svogūno labai tinka baltieji arba salotiniai. Jie sadesni ir švelnūs.
-
Irena
2018-03-02 18:46
Aš dar dedu pakepintų saulėgražų,lb geras skonis.
-
Daiva
2017-04-27 08:12
Vietoj svogūnų įpjausčius porų,būna be kartumo
-
enrika
2015-01-17 22:40
Labai labai skanios salotos!!
-
Everita
2014-11-29 21:34
Darau šias salotas jau seniai..Salotos mėgėjui...Man asmeniškai skanu..bandžiau nuplikyti svogūnus,nes kai dariau pirmą kartą gavosi kartoka..Kai parsivežiau tikrų saldžių raudonų svogūnų iš Jaltos Kryme skonis buvo fantastiškas..Taip kad jei dėsit pirktus Lietuvoj tikrai siūlau nuplikyti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...