
Ryškios salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | raudonasis kopūstas |
200 gramų | vištienos krūtinėlės |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | citrinos |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis, įberti druskos, cukraus, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti pipirais. Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėti į indą.
2.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepti įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėti į salotas. Paskaninti majonezu su mangais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
-
Morkų, obuolių ir mango salotytės
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Gaivios arbūzo salotos
-
Mišrainė su avokadu
-
Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
-
Gaivios salotos su avokadu
-
Raktažolių salotos
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Plūdenos salotos
-
Valentino salotos
-
Kiaulpienių lapų salotos
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Aisberg salotos
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Gaivios salotos
-
Salotos su keptais pankoliais
-
Raugintų kopūstų salotos
Ryškios salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Raudonasis kopūstas,
300 gramų -
Vištienos krūtinėlė,
200 gramų -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis, įberti druskos, cukraus, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti pipirais. Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėti į indą.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepti įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėti į salotas. Paskaninti majonezu su mangais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...