
Ryškios salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | raudonasis kopūstas |
200 gramų | vištienos krūtinėlės |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | citrinos |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis, įberti druskos, cukraus, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti pipirais. Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėti į indą.
2.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepti įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėti į salotas. Paskaninti majonezu su mangais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevečių salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Avokadų salsa
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Gaivios salotos
-
Rasakilos lapų salotos
-
Obuolio ir moliūgo salotos
-
Kriaušės su pupelėmis
-
Traškios salotos
-
Įvairių daržovių salotos
-
"Žalių" vitaminų salotos
-
Greitai marinuotos salotos
-
Gelteklių salotos
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Įdaryti obuoliai
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
Ryškios salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Raudonasis kopūstas,
300 gramų -
Vištienos krūtinėlė,
200 gramų -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis, įberti druskos, cukraus, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti pipirais. Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėti į indą.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepti įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėti į salotas. Paskaninti majonezu su mangais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...