
Ryškios salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | raudonasis kopūstas |
200 gramų | vištienos krūtinėlės |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | citrinos |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis, įberti druskos, cukraus, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti pipirais. Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėti į indą.
2.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepti įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėti į salotas. Paskaninti majonezu su mangais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
PAVASARIO salotos
-
Ispaniškos salotos
-
Išvirtų salierų salotos
-
Pomidorų salotos
-
Sveikuolių salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Salotos su pastarnoku
-
Margaritos raugintų kopūstų salotos
-
Daržovių salotos
-
Gaiviosios salotos
-
Ananasinė mišrainė
-
Ispaniškos pomidorų salotos
-
Olgos salotos
-
Avokadų salsa
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Sveikuolių salotos
-
Pekino salotos
-
Greitos salotos
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Greitos kopūstų salotos prie mėsos
Ryškios salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Raudonasis kopūstas,
300 gramų -
Vištienos krūtinėlė,
200 gramų -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis, įberti druskos, cukraus, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti pipirais. Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėti į indą.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepti įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėti į salotas. Paskaninti majonezu su mangais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...